keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Nuorten kevättapaaminen Kangasalla

Kuopion osaston jäsenet Minttu Aho ja Annika Multala osallistuivat 19-20.3 järjestettyyn valtakunnalliseen nuorten kevättapaamiseen Kangasalla. Tapahtuma oli ensimmäinen laatuaan. Kevättapaamiseen osallistui noin 80 nuorta ympäri Suomea.

(Kuva: Roosa Penttilä)
 Kevättapaamisessa osallistuttiin erilaisiin työpajoihin ja lisäksi virkistäydyttiin. Tapahtuma järjestettiin Kuntoutumiskeskus Apilassa, Vesijärven rannalla, jossa osallistujilla oli mahdollisuus muun muassa kylpylän käyttöön ja erilaisiin aktiviteetteihin, esim. biljardin ja erilaisten pelien käyttöön vapaa-ajalla.


Työpajoja oli tarjolla paljon erilaisia. Annika osallistui lauantaina ”Puutu rasismiin Treenikehällä” –pajaan ja sunnuntaina ”Mitä on Suomen Punaisen Ristin kansainvälinen apu?” –pajaan. Treenikehä –työpajassa tehtiin harjoitteita sekä keskusteltiin erilaisista rasistisista tilanteista ja kuinka puuttua niihin.

Minttu osallistui lauantaina ja sunnuntaina piirien nuorisotoimikunnille suunnattuun työpajakokonaisuuteen, joissa pohdittiin keinoja nuorten vapaaehtoisten tuplaamiseen ja sitä miten piirien nuorisotoimikunnat voisivat osallistua tuplaamistalkoihin. Lauantaina Minttu osallistui myös viestintä-työpajaan, jossa käsiteltiin muun muassa erilaisia viestintäkanavia ja niiden käyttöä esimerkiksi tapahtumien markkinoinnissa. Lauantain työpajoissa mukana oli myös Punaisen Ristin pääsihteeri Kristiina Kumpula.


Tapahtuma oli rento ja osallistujilla oli hyvin aikaa tutustua toisiinsa ja tehdä mieleisiään asioita. Lauantai-illalle oltiin järjestetty tietenkin myös disko!
Minttu Aho
-Kaveriksi-toiminta-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti