maanantai 9. toukokuuta 2016

Ystäväpalvelu virkistäytyi Rytkyllä

Kuopion Ev.lut. seurakuntayhtymän lähimmäispalvelun ja SPR:n Kuopion osaston ystäväpalvelun yhteistä virkistyspäivää vietettiin Rytkyn leirikeskuksella lauantaina 23.4.2016.

SPR:n ystävien virkistyspäivä alkoi Petterin bussin kuljetuksella Rytkyn leirikeskukseen. Seurakuntayhtymällä oli oma kuljetus ja koko iloinen porukka tapasi toisensa leirikeskuksen kappelissa 


Kappelissa esittäydyttiin ja laulettiin keväisiä lauluja. Samaan aikaan kappelin ikkunan takana järven jäällä joutsenpariskunta tepasteli ja poistui enemmän sulaneille vesille. Kun olimme saaneet nauttia maukkaan lounaan tutustuen toisiimme, siirryimme ohjelmallisen osuuden pariin. Viretorin opiskelijat olivat kasanneet pienoisen huvittavan näytelmän kahdesta vanhuksesta Hilda ja Hulda. Teimme myös mielikuvamatkan mustikkametsään, joka sijaitsi soutu- ja patikkamatkan päässä.

Rytkyn leirikeskuksen ympäristö tarjosi paljon katseltavaa talven ja kesän taistellessa voitosta. Räntäkuurojen lomassa paistoi aurinko lämmittäen. Päivän päätteeksi nautittiin täytekakkukahvit ja hyvästeltiin Rytkyn kauniit maisemat.


Kuvat: Leena Närvänen
Teksti: Anna-Maija Pakarinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti