maanantai 18. joulukuuta 2017

Ikäihmisten päivätanssit Suokadun palvelutalola

Hiiop. Ota koppi vapaaehtoistyöstä -teemalla järjestivät osuuspankkilaiset iltapäivätanssit Suokadun palvelutalolla. He kutsuivat myös Punaisen Ristin vapaaehtoisia mukaan järjestelyihin. Sainkin mukaan ihan mukavan joukon.

Ilmapallojen täyttötalkoot

Vapaaehtoiset
Aloitimme salin koristelulla ja ilmapallojen puhallustalkoilla. Kun kello läheni 13 niin saliin alkoi tulla jo mukavasti porukkaa. Tarjosimme heille mehut ja karkkia. Orkesterikin saapui hyvissä ajoin. Siihen kuului 3 hanuristia ja laulusolisti. Vanhin hanuristeista oli jo yli 90- vuotias, mutta loistavasti hän osasi soittaa. Pienen alkukainouden jälkeen porukka uskaltautui pyörähtelemään lattialle. Ne jotka eivät uskaltaneen tanssimaan lauloivat yhteislauluna. Oli ihanaa nähdä, kuinka ikäihmiset nauttivat reippaasta musiikista ja yhdessä olemisesta. Orkesteri sai myös lämpimät kiitokset taputusten muodossa Tunnelma oli todella lämmin. Ujoimmatkin lähtivät mukaan yhteistanssiin. 


Kovasti saimme kiitosta, että olimme järjestänee virkistävän päivätuokion. Mietimme, että tallaisia hetkiä pitäisi olla paljon enemmän meidän jokaisen elämässä. Kiitos myös OP :n väelle. oli kiva tehdä yhdessä hyvää.


Kirjoitteli Leena Närvänen
Kuvasi Virpi Tomberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti