sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

EA3-kurssi kahdelta kantilta - 16.6 eli päivä 5

Jari: viimeinen aamu koittaa! Toisaalta haikea olo kun on jo tutustunut kurssilaisiin ja kouluttajien kesken on taas se sama loistava meininki mutta kyllä kotiin tekee jo mieli palata! Pari luentoa vielä aamupäivällä, sitten rastityyppinen loppuharjoitus jossa pidin ”karttaharjoituksen” aiheena taktiikka. Lopuksi välineiden huolto ja pakkaaminen peräkärryihin. Päätämme jakaa mies-ja naissarjassa palkinnot kurssin parhaalle kehittyjälle. Valinnat olivat helppoja, olimme varsin yksimielisiä: miehissä Jarno ja naisissa Sarita. Molemmat osoittivat kurssin edetessä että ujolta vaikuttavan ulkokuoren alta löytyy osaamista! Kahvitilaisuus päätti kurssin ja iso nippu EA3-kortteja sai uuden omistajan! Nyt vielä omat kamppeet autoon, kouluttajakaartin hyvästely ja kotimatka voi alkaa! Takki on tyhjä mutta olo on tyytyväinen: toivottavasti saan tehdä saman uudelleen ensi vuonna!

Kiitos kurssilaisille ja kouluttajakollegoille!

Jarno: Aamulla aiheena ”ensiapuryhmä päivystystilanteessa” jonka jälkeen välineiden huolto. Sitten oli loppuharjoitus jossa oli 4 erilaista rastia. Sen jälkeen oli kahvit ja palaute koulutuksesta ja EA3-korttien jako. Vielä kaksi henkilöä -yksi mies ja yksi nainen- palkittiin ja mä olin se mies joka palkittiin ! Perusteluja en muista kun jännitti niin paljon. Kurssi loppui ja matka alkoi kohti Kuopiota klo 15.00 ja perillä olin noin klo 18.00.Kurssi oli rankka ja mua jännitti välillä aika paljon mut kerroin asiasta ja lopuksi kun kurssi päättyi, niin ei enää jännittänyt kun oli se EA3-kortti ja PPE-D- kortti rahapussissa. Sieltä sain monta hyvää ystävää ja kaveria. Lähtisin samaan uudestaan, oli niin hieno kokemus. Niin ja nälkä siellä ei kerkii tulla, on ruokailuja niin runsaasti. Ei kun ensi vuonna meiltä EA3 kurssille porukkaa !

2 kommenttia:

  1. Suuri kiitos Jarille ja Jarnolle, kun jaoitte kokemuksenne kaikkien meidän kanssa. Aivan mahtavia bloggauksia!

    terkuin
    Laura koko "blogitiimin" puolesta

    VastaaPoista
  2. Kiitokset bloggauksista! Kiva lukea tällaisia. Jäi vaan arveluttamaan, että oliko Jari se Jari, jonka tapasin Heinolassa viime syksynä ja Kuopiossa joskus aiemmin.. :)

    VastaaPoista