tiistai 2. heinäkuuta 2013

EA3-kurssi kahdelta kantilta - Päivä -1 eli 11.6.2013

SPR Savo-Karjalan piiri järjesti vuonna 2013 ainoan EA3-kurssin koko Suomessa. Kurssille osallistui 15 henkeä, kouluttajia oli kuusi. Kurssi valittiin kouluttajien äänestyksessä vuoden 2013 parhaaksi EA3-kurssiksi, eikä suotta. 

Blogin ylläpitäjät pyysivät kahta henkilöä kertomaan ajatuksistaan kurssin aikana. Heidän nimensä ovat Jarno (kurssilainen) ja Jari (kouluttaja). Tästä alkaa Jarnon ja Jarin 6 päivää kestävä seikkailu..


11.6. päivä -1

Jari: Töiden jälkeen pikainen hyvästely puolisolle, peräkärry auton perään ja kohti Niittylahtea ja Pohjois-Karjalan opistoa. Toista kertaa kouluttajana kolmosella, nyt hieman uusia eväitä taskussa: saapa nähdä mitä tykkäävät. Perillä tuttu sählinki alkaa: tavaroita puretaan tonnitolkulla, kaikki pitää saada varastoitua jonnekin. Illalla suihkuun ja majoittumaan, pari kouluttajaa saapuu ja päivitetään kuulumiset. Pikainen kouluttajabriiffi aamun toiminnoista, sitten nukkumaan.

Jarno: Lähdin ajelemaan kohti Niittylahtea iltapäivällä 17.00 maissa yhden pysähdyksen taktiikalla. Perillä olin 19.00 maissa. Kurssi alkoi virallisesti 12.6 mutta tulin aikaisemmin niin ei tarttenut lähteä ajamaan aamulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti