Illan aihe oli terveellinen ravinto ja sen valmistaminen terveellisesti. Asiantuntijana ja aiheesta esitelmöi Erna Lahti. Hän kertoi kuinka ruoassa saadaan säilymään tärkeät ravintoaineet. Hänellä oli ainutlaatuiset keittoastiat , joihin voi laittaa kaikki, kasvikset, lihat ja kalat kypsymään yhtä aikaa ilman mitään nestettä ja maut eivät sekaantuneet. Kalan maku ei tarttunut muihin aineisiin.
Ystävät seurasivat valmistusta mielenkiinnolla. Erikoisinta näissä kattiloissa oli mielestämme se, että kananmunat keitettiin ilman vettä, vain märkä talouspaperi kattilan pohjalla Pääsimme sitten maistelemaan ja vertailemaan kasvisten makua joista osa oli keitetty vedessä ja osa sitten ilman vettä. Huomasimme väri- ja makueroja . Jälkiruokana nautimme pullakahvit.
Leena Närvänen
-ystävävälittäjä-
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti