tiistai 15. syyskuuta 2015

Kohti Nälkäpäivää - Periaatteita aamuteellä

Aloitin aamuni teekupposella. Kupiksi valikoitui minulle omalla tavallaan hyvin tärkeä kuppi, jonka olen saanut monia vuosia sitten lahjaksi ja kiitokseksi toimimisestani ensiapuryhmässä. Kuppi muistuttaa minua periaatteista, joiden kanssa olen toiminut siitä lähtien (ja jo hieman ennen sitäkin). Niihin on hyvä "turvata" ja niiden kanssa toimia.


Onko sinulla periaatteita, joiden mukaan toimit? Haluaisitko toimia samoin, kuin tuhannet muutkin vapaaehtoiset ympäri maailman?

Seuraava voimanponnistuksemme on ylihuomenna starttaava Nälkäpäivä-keräys, jossa keräämme rahaa SPR:n Katastrofirahastoon. Mukaan pääset helposti: Voit tulla kerääjäksi keräyskeskuksen aukioloaikoina tai lahjoitaa internetin välityksellä. Keräyslipasta hakiessasi tarvitset mukaasi henkilöllisyystodistuksen.

Kuopion osaston keräyskeskus (os. Puijonkatu 9, Kuopio) on avoinna
torstaina 17.9.2015 klo 10-18,
perjantaina 18.9.2015 klo 10-18 ja
lauantaina 19.9.2015 klo 10-15.

Lisäksi torilla on tarjolla Nälkäpäivärokkaa lauantaina 19.9.2015 n. klo 10 alkaen ja saatavilla niin kauan kuin rokkaa riittää. Annoksen hinta on 7 euroa (opiskelijat, varusmiehet, työttömät, eläkeläiset 5 euroa) tai omaan astiaan 12 euroa/litra (10 euroa/litra opiskelijat, varusmiehet, työttömät, eläkeläiset). Tuotto menee lyhentämättömänä SPR:n Katastrofirahastoon. Keittotarvikkeet ovat lahjoittaneet K-supermarket Petonen ja K-supermarket Veljmies ja se keitetään vapaaehtoisvoimin.

Toivottavasti näemme talkoissa,
Laura

Ps. Lisää periaatteista voit lukea blogeista Tervetuloa mukaan vapaaehtoisuuteen ja Seven/sept/siete/seitsemän

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti