tiistai 13. lokakuuta 2015

Aina tarvitaan ystäviä

Kuopion osaston ystävätoiminta on vilkasta koko "kouluvuoden" ajan.  Vaikka kesällä me välittäjät pidämme lomaa, emme unohda toisiamme kokonaan.

Kuluneena kesänä kokoonnuimme Leenan-päivän merkeissä Ukko-laivan lounasristeilylle Kallavedelle.  Sateisena kesänä tuo keskipäivä olikin sateeton ja tuuleton, joten peilityynen järven pinta ja rannan maisemat hurmasivat jokaisen. Porukkamme kaksi Leenaa nauttivat mukavasta nimipäivästä muikku-lounaan merkeissä. 
Leenan-päivä risteilyllä oli mukana hiukan nuorempikin osallistuja kauniita maisemia ihailemassa

Toinen ikimuistettava risteily oli sitten elokuun loppupuolella, kun järjestöjen kanssa yhteistyötä tekevä Tukipilari järjesti laivaristeilyn. Ja jälleen oli ystävien joukko hyvin edustettuna.  Lienee meillä ollut onnetar mukana, kun sää suosi ja iloinen järjestöporukka sai nautia laivalla olosta ja toistensa seurasta.

Lähtöhetkellä oli tehtävä viimeiset tarkistukset kännyköihin ja sitten maisemien tarkasteluun

Tuorein tapahtuma oli yhteistyökumppanimme Lähi-Tapiolan järjestämä asiakasilta, johon Kuopion osasto oli saanut kutsun tulla esittelemään toimintaansa.  Ihmisiä kiinnosti tuleva nälkäpäivä ja yleensä toisen ihmisen auttaminen. Tällä kertaa osastomme esittelijöinä oli monikulttuurisesta ystävätoiminnasta Riina ja ystävätoiminnasta Leena, Maija ja Anna-Maija. Tämän hetkinen pakolaistilanne antoi aihetta keskusteluihin ja toivottavasti kukkaron nyöritkin avautuvat.

Lähi-Tapiolan hyvinvointi-illassa Riina, Leena ja Anna-Maija
- Anna-Maija Pakarinen -
Ystävävälittäjä, osaston hallituksen jäsen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti