keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Ukkokerho ” Ajattomat ” vierailulla Itä-Suomen poliisilaitoksella

Ukkokerho ” Ajattomat” sai kutsun ylikonstaapeli Juha Taskiselta tulla tutustumaan poliisilaitoksen tiloihin ja toimintaan. Porukka kokoontui poliisilaitoksen pihalle, missä Juha jo odottikin heitä. Hän johdatteli porukan ohi turvatarkastuksen

Aluksi ylikonstaapeli Juha Taskinen kertoi poliisien toiminnasta ja sen jälkeen Itä-Suomen poliisilaitos tarjosi pullakahvit Amica Lakituvassa. Sitten ylikomisario Risto Jääskeläinen kertoi lupa-asioista ja se herättikin vilkasta keskustelua ja paljon kysymyksiä sateli ”Ajattomilta”. Asia kiinnosti heitä kovasti. Sen jälkeen apulaispoliisipäällikkö Seppo Korhonen toi tervehdyksen Itä-Suomen poliisilaitoksen puolesta.

Sitten ”Ajattomat” pääsivät tutustumaan Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkimusyksikön toimintaan Kuopion pääpoliisiasemalla, missä toimintaa esitteli vanhempi rikoskonstaapeli Jari Asikainen.

Siitä matka jatkui Itä-Suomen poliisilaitoksen tilannekeskukseen ja sen toimintaa esitteli tilannekeskuksen johtaja ylikomisario Harri- Pekka Pohjolainen.

Autotallissa he saivat tutustua poliisiautoihin ja poliisien suojavarusteisiin, oli mielenkiintoista.


Lopuksi he pääsivät tutustumaan poliisivankilaan, missä toimintaa esitteli vartija Markus Lipsanen.

Lämmin kiitos Juhalle, kun järjesti näin hienon tilaisuuden

Teksti: Leena Närvänen

Valokuva vanhempi rikoskonstaapeli Kari Hyvönen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti